Icopal sender to helt nye tagprodukter på markedet

0
1391
Icopal

Efter at et minimalistisk udtryk har domineret i en årrække, ser vi nu en trend, hvor stadig flere forbrugere og arkitekter bruger tagfladen visuelt og funktionsmæssigt til andet og mere end blot at være klimaskærm. Det fortæller Flemming Adolfsen, salgsdirektør i Icopal, og han fortsætter:
”Derfor har vi i Icopal investeret al vores viden om tagpap og brugen af overfladeskifer i udviklingen af to helt nye tagprodukter, Contour og Kviktag, som imødekommer tidens ønsker. Vi lancerer produkterne på Byggerimessen i Fredericia i disse dage”.

Et ekstra løft til taget
Contour løsningen har indbygget en skyggevirkning i tagfladen, som giver mindelser om en løsning med tolags listedækning, hvor tagfladen er brudt af lodrette forhøjninger.

”Contour er målrettet de forbrugere, der ellers ville have valgt en normal tagpapløsning. Med Contour får man for en lille merpris mulighed for at give tagfladen et ekstra løft ved at vælge en helt ny og unik tagløsning,” siger Flemming Adolfsen og tilføjer, ”at Contour produceres på Icopals fabrik i Ikast og kvalitetsmæssigt er fuldt på højde med koncernens øvrige topprodukter”.

Samme visuelle udtryk
Brian Jørgensen, indehaver af Rap Tag i Holbæk, har en god mavefornemmelse, når det gælder afsætningsmulighederne for Contour.

”Det er dejligt at se, at der stadigvæk bliver udviklet nye tagløsninger, som man ikke har set før. Jeg har faktisk allerede en kunde, som er interesseret,” siger han og fortsætter:

”Contour er en ny spændende tagløsning, som på grund af skyggeeffekten har et lidt mere eksklusivt udtryk end almindeligt tagpap. Det er et friskt pust til branchen og et stærkt supplement til vores eksisterende produktpalette. Jeg tror, at Contour vil være interessant for dem, der ønsker en nyskabende og anderledes tagløsning.”

Nyt tag på pavillonen
Kviktag er endnu en ny tagløsning fra Icopal. Den er målrettet gør det selv-folket og velegnet til mange forskellige mindre byggeprojekter i haven – fra pavillonen over legehuset til brændeskuret. Også her er der arbejdet med overfladen.

”Vi har lagt et mønster ned i overfladeskiferen, som giver et smukt spil og en helt anden oplevelse af taget, end hvis fladen var dækket af almindelig tagpap. Løsningen er også helt oplagt til præfabrikerede gæstehytter, som typisk bliver leveret med en underpap af tvivlsom kvalitet, hvor der skal lægges tagpap ovenpå,” slutter Flemming Adolfsen

Mere information
Se filmen: Tagpap som du aldrig har set det gør. Læs mere om Contour og Kviktag. For yderligere information kontakt salgsdirektør, Flemming Adolfsen på telefon 44885500 eller flemming.adolfsen@icopal.com

Om Icopal

Icopal er en del af BMI Group, som består af Braas Monier og Icopal. Bag BMI Group står det privatejede holdingselskab Standard Industries. Med sine over 165 års erfaring er BMI Group den største producent af flade og skrå tage i Europa og selskabet er førende inden for tagdæknings- og fugtisoleringsløsninger. BMI Group har hovedsæde i London og beskæftiger omkring 11.000 medarbejdere i mere end 40 lande verden over.
Læs mere på http://bmi-group.com/

Skriver Icopal på hjemmesiden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.