Tagdækker historie fra England

0
674

Magply brandbeskyttelseskort gør det perfekte valg til tagdækning entreprenører

En Colchester-baseret tagbygger har brugt Magply Recovery boards som en del af en højspecifik opbygning, der gav sine operatører et relativt stille og sikkert middel til at udføre re-roofing værker til skole klasseværelser i lektionstider.

RT Roofing Services har specialiseret sig i uddannelsessektoren og udfører op til 20 store opgraderingsprojekter for lokaler i hele London og sydøst hver år med den nuværende kontrakt med fokus på Herts og Essex High School i Bishops Stortford.

Mens meget vedligeholdelse skal fungere omkring skole- og universitetscampuser skal planlægges til de lange sommerferier, betyder det, at trykket på re-roofing-værket betyder, at nogle operationer skal fortsætte i løbetid, så længe støj og afbrydelser holdes til en absolut minimum. Som følge heraf foreslår RT Roofing, i stedet for at skubbe den gamle overdækning af asfalt og flis på biskoppernes Stortford-bygninger, simpelthen at fjerne noget løst materiale og derefter starte over-tagningen med et lag af 6 mm tykt Magply, bundet i varmt bitumen. Dette tilbød derefter en solid flad overflade, hvorpå man kunne installere et Langley bygget op-filsystem.

Ejeren af ​​RT Roofing Services, Richard Tebbutt kommenterede: “Vi installerer hovedsagelig Langley og Bauder flade tagsystemer, der er en af ​​sidstnævntes største kunder i Storbritannien, idet vi har håndteret 18 store kontrakter for skoler i det forløbne år. På biskoppernes Stortfordskole ønskede vi at undgå støj og støv af at skubbe den eksisterende asfaltoverflade og flisebånd, så i stedet slog teamet bare af det løse materiale og grundigt prepped overfladen, inden de binde Magply arkene ned i varmt bitumen.

“Fordi Magply er ubrændbar, kan overskydende bitumen simpelthen brændes af, før dampspærren er installeret som en del af et Langley-godkendt system. Vi har brugt Magply flere gange tidligere i lignende situationer – inklusiv et andet skoleprojekt og køb vores forsyninger gennem Under Cover, en specialist tagdækning i Rayleigh og Colchester. “

Da kontrakten på Herts og Essex High School er gået, har RT Roofing Services lagt 600m2 plus 6mm tykke, 1200mm x 1200mm Magply boards.

Som et højtydende multifunktionelt overlayboard er Magply fremstillet af en MgO formulering. Bestyrelsen er blevet testet i Storbritannien og bærer en Euroklasse A1 ikke-brændbar brandvurdering. Magply boards er robuste, nemme at bruge på stedet og giver et miljøvenligt alternativ til andre konventionelle overlejringsprodukter. Vigtigt har Magply internationalt anerkendte akkrediteringer, der bekræfter bestyrelsens evne til at levere brandmodstand og isolering under testbetingelser.

Oversat i Translate.

Link til Kilde: Klik Her

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.