Jobgaranti som Tagdækker

0
2684
Foto: Michael Johannessen.

I følge Undervisningsministeriet er der mangel på Tagdækker lærlinge samt 33 andre erhvervsuddannelser.

Starter du på en af fordelsuddannelserne i 2017 eller 2018, vil du have gode muligheder for at få en praktikplads i en virksomhed, mens du uddanner dig. Du vil også have gode jobmuligheder, når du er færdiguddannet.

Hvis du færdiggør dit grundforløb på en fordelsuddannelse i løbet af 2017 eller 2018, og hvis det alligevel ikke lykkes dig at få en praktikplads, når du er færdig med grundforløbet, har du mulighed for at starte i skolepraktik, forudsat at uddannelsen udbydes med skolepraktik. Du kan starte i skolepraktik tidligst en måned og senest tre måneder efter, at du har afsluttet grundforløbet.

Skriver Undervisningsministeriet på deres hjemmeside.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.