Voldsom industribrand skyldes måske tagdækker

0
1140
Foto: Lene Bagger Pausgaard

Onsdag udbrød der brand i møbelfabrik på Vesterballevej 7A i Frederica, branden var så kraft at der blev udsendt beredskabsmeddelelse og sirenevarslet i området, borgere i området blev i den forbindelse indledningsvist blevet bedt om at gå inden døre, lukke døre og vinduer og standse eventuel ventilation.

“hvordan branden opstod.
Det formodes på nuværende tidspunkt stadigt at være sket som følge af arbejde på bygningens tag med tagpap. Myndighederne vil først senere kunne starte undersøgelserne på brandstedet af sikkerhedshensyn”
Skriver Sydøstjyllands Politi i en Pressemeddelelse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.