Aktion mod Social dumping i Ringsted

0
502
Social Dumping

Tirsdag den 12/03-2019 Kl. 1023 foretog politiet i samarbejde med Skattestyrelsen, Arbejdstilsynet og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) en aktion mod social dumping på en byggeplads i Ringsted. Her traf politiet en 50-årig mand fra Ukraine, der ikke havde en gyldig arbejdstilladelse i Danmark. Han blev anholdt og taget med til politistationen, hvor hans sag vil forsøges afgjort med en bøde, administrativ udvisning og et indrejseforbud, hvilket sker i samarbejde med Udlændingestyrelsen. Politiet skal nu undersøge, hvorvidt der er grundlag for starte en sag mod Ukrainerens arbejdsgiver.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.